Om Forever

Forever-The Aloe Vera Company


Från planta till produkt till dig.

Forever grundades 1978 och är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera och Aloe Vera baserade produkter med verksamhet i över 160 länder i alla världsdelar, med huvudkontor i Scottsdale, Arizona. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt kan vi kontrollera och garantera bästa Aloe Vera kvalitet. Nu i mer än 40 år. Ca 50 miljoner plantor odlas naturligt och skördas för hand och tas varsamt om hand i våra anläggningar med senaste teknik och utrustning för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Vi arbetar med hög affärsetik i allt vi gör och testar inte våra produkter på djur. Många av våra produkter har kosher-, halal och Islamic society märkning.

Våra Aloe Vera produkter var de första att ta emot det prestigefyllda certifikatet International Aloe Science Council´s Seal of Approval, vilket garanterar hög och jämn kvalitét på produkterna. 


Forever Living Products Scandinavia AB startade 1998 och ligger i Mölndal utanför Göteborg och är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe Vera. Företaget är medlem i direkthandelsföreningen och har kreditrankning AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan många år. Alla ingredienser i våra produkter är av högsta kvalitet, inte testade på djur och godkända inom EU och Skandinavien och säkra för konsument. Vi erbjuder en unik 90 dagars nöjdkundgaranti utan diskussion.