Om mig

Om mig


Jag har arbetat med Network Marketing med alla möjligheter som Forever erbjuder sedan 2002.Både som handledare med utbildning om vårt arbetsätt och våra produkter. Jag brinner för möten med människor och här har jag möjlighet att hjälpa till balanserad hälsa. Bättre hälsa genom våra produkter och bättre ekonomi, genom ett riskfritt arbetsätt som ger möjlighet att bygga upp en egen verksamhet, stor eller liten eller kanske bara lite extrapengar.


När jag började som FBO, forever business owner, fanns Forever representerade i 80 länder och finns nu globalt i över 160 länder. Det har givit mig frihet att äga min tid och ett riskfritt, flexibelt arbete med möjlighet att jobba var jag vill och när jag vill, som så många med mig önskar. 


Jag är egen företagare sedan drygt 20 år tillbaka och har tidigare jobbat med inredning till företag och offentlig miljö för att människor ska trivas och må bra i sin arbetsmiljö. Jag är också utbildad ansiktszonterapeut som är en fantastisk kombination tillsammans med Forevers möjligheter i mitt företag Cameo - balanserad hälsa. Titta gärna in på min hemsida www.cameohalsa.se


Många letar idag efter en extra inkomst och särskilt när pensionen börjar närma sig eller ett nytt jobb. Vi erbjuder en flexibel riskfri möjlighet med utbildning,stöd och handledning, härlig gemenskap och utan krav på CW. 


Är du nyfiken att veta mer om hur du kan börja arbeta med oss efter din egen målsättning eller vill prova några av våra produkter? Alla produkter till 90 dagars nöjdkundgaranti och 365 dagars prova på garanti som FBO, så hör av dig till mig för mer info.


Ge din kropp balans med våra möjligheter

/ Birgitta